Najnovšie recenzie zo sekcie Helmy a prilby na in-line
- Pekna a bezpecna.
- Zatiaľ sme neskúšali, ale vypadá byť dobrá :)
- Neviem
- kupila som to ako darcek este ho mam doma,tak neviem hodnotit
- Ružová
- pekná
je to darček k Vianociam, ale super sedí
Prilba vyzerá byť kvalitná. Má všestranné využitie. A dizajnovo vyzerá pekne.
- Velkost zodpoveda
- Kvalitna a pekna zaroven
Urcite odporucam idem kupit aj malemu
- skvelý dizajn
- vyhotovenie
- šilt
- trochu tesná, respektíve problém s číslovaním
Parádne vyzerajúca prilba na bicykel od overejnej značky z iných adrenalínových športov, v ktorej sa nepotí hlava a ktorá skvele drží vďaka penovému systému okolo hlavy, ktorý sa však dá ľahko odopnúť a oprať. Šilt je pekná dizajnová vec..
Jedinou nevýhodou zostáva trochu odvážne číslovanie, kedy by ste prijali toršku centimetrov navyše - čo je však problém iba tohto staršieho modelu - nové už majú kompletne zmenený systém upínania a sú k obvodu hlavy podstatne štedrejší :)
O kvalite samotnej prilby a levelu ochrany sa azda nikdy presviedčať nebudem musieť...
- pekná :-)
- Kvalitny vyrobok za super cenu. Som velmi spokojny.
- rychle dodanie a cena
- po hodine na slnku sa zacala odliepat okrasna folia, som zvedavy ako dopadne reklamacia.
- 100%
- žiarivá a výrazná farba-dobrý prvok bezpečnosti
- ľahká
- lahka
- pekna :)
Kupili sme pre chalanov, nech si zvykaju na prilby aj s odrazadlami. Su lahke a aj ked jeden z nich najprv odmietal, napokon ju prijal v pohode. :)
Najlepšie z tých nižších cenových kategórií aké sme vyskúšali, žiadna nesedela doteraz a táto je fajn, má zaťahovacie koliesko takže nelieta na hlave ako tie nepoužiteľné bez koliesok. Veľmi ľahko sa poškriabe ten matný povrch, inak super. Sme spokojní.
- Dobrá cena
- Zdá sa že na hlave nesedí úplne dobre
Maximálna spokojnosť s prilbou WORKER, presne podľa obrázku, popisu, veľkosť sedí, vrelo ju odporúčam.
- Vhodná aj pre jazdu lesom na MTB
- Odolná helma ktorá perfektne sadne
- Menšie vetranie
Zobrazujem 121 - 140 zo 193 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...10 Ďalšie »